Oulankajoen melonta

Kesän 2024 melontakausi lähestyy! Oulangan kansallispuisto kutsuu melomaan!

Meiltä saat vuokrattua laadukkaat kajakit, kanootit ja suplaudat omatoimiselle Oulankajoen melontaretkelle Koillismaan laajimmasta valikoimasta. Oulankajoen reitti on kenties koko Euroopan hienoin melontaelämys. Joki kiemurtelee läpi Oulangan kansallispuistonKiutakönkään suvanto -Jäkälämutka on noin 25 km reitti, mikä soveltuu hyvin perheille sekä myöskin aloitteleville melojille. Reitin varrella on useita tulipaikkoja ja laavuja. Välillä voi pulahtaa vaikka uimaan. Tähän kannattaa varata aikaa 6-7 tuntia. Tarvittaessa järjestämme teille paluukuljetuksen takaisin lähtöpisteeseen henkilöautolla, pikkubussilla tai vaikkapa linja-autolla. Melontakalustoa meillä on reilusti, joten isotkaan ryhmät eivät ole ongelma. Meiltä löytyy liki neljäkymmentä kappaletta kajakkeja ja kanootteja sekä parikymmentä suplautaa, toki varaus kannattaa tehdä ajoissa, jotta teille on riittävä määrä kalustoa käytössä silloin kun tarvitaan, eli ole yhteydessä ajoissa. Parhaiten se onnistuu yhteydenottolomakkeen kautta! Kauttamme myös ohjatut melontaretket!


Beautiful trip to Oulanka river. Canoes and kayaks for rent. Ask more, send us a email. Also transportation.


Osa kalustostamme on valmiina lähtöpaikalla Mataraniemessä koko melontakauden. Lähtö sieltä tapahtuu omatoimisesti ohjeidemme mukaan. Mahdollisen paluukyydin aikataulun sovimme yhdessä. Vuokrauksiin kuuluu aina melontaliivit, melat, kartat, kuivasäkit, kajakkeihin lisäksi aukkopeitteet eli kaikki mitä onnistuneeseen retkeen kuuluu. Mukaan tarvitset lisäksi paljon iloista mieltä, säänmukaisen varustuksen sekä mahdolliset retkieväät. Meiltä voit siis vuokrata pelkän kulkupelin ja varusteet, hoitaa itsesi ja välineet lähtöpisteeseen takaisin tai järjestää itsellesi kyydin pois, mutta varusteet jää päätepisteeseen, tai ottaa koko paketin paluukyyteineen. Matkalla on mahdollista olla myös yötä, sille varatuilla paikoilla. Maksu tapahtuu ennen lähtöä tilisiirrolla, jonka jälkeen annamme ohjeet sekä koodin välineiden noutoon/ lukkoon käytettäväksi. Huomioitavaa,  melonta tapahtuu aina asiakkaan omalla vastuulla.


Linkistä löytyy Oulangan melontaopas ja kartta, lataa se puhelimeesi valmiiksi ennen retkeä.

https://julkaisut.metsa.fi/assets/pdf/lp/Esitteet/oulanka_kiutakonkaansuvantofin.pdf

OULANKAJOEN RETKIEN HINNAT:

Kaikki hinnat sis. alv 24%

  • Koko paketti, kanootti 2-3hlö+ varusteet ja paluukyyti. Hinta 120€/kanootti
  • Koko paketti, kajakki 1 hlö+ varusteet ja paluukyyti. Hinta 75€/kajakki
  • Koko paketti, matkalla kaksi päivää ja yksi yö, kanootti 130€, kajakki 85€
  • Varusteet ilman kuljetuksia. Varusteet jää päätepisteeseen Jäkälämutkaan ja teillä on oma paluukyyti. Hinta 60€/kanootti, 50€/kajakki. 
  • Pelkkä vuokraus (1 vrk), asiakas kuljettaa itsensä sekä kanootit/ kajakit +varusteet takaisin lähtöpisteeseen ja jättää ne sinne seuraavalle vuokrattavaksi. Hinta 35€/ kajakki/ kanootti.