Laadukkaat välineet
Kuusamon eräkaupasta

UUTTA!! Meillä voit maksaa vuokrauksia Epassilla, Smartumilla, Edenredillä sekä mobilebaylla.

Tutustu laadukkaisiin tuotteisiimme ja ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää laajasta valikoimastamme.
TALVIRETKIIN - VESILLE - APUA KULKEMISEEN - AVUKSI TÖIHIN - METSÄRETKILLE VARUSTEET - OSTA OMAKSI

Talviretkiin

Lumikengät TSL Approach 206
TSL peruslumikenkä uudella tukevammalla ja helppokäyttöisellä siteellä naisille/nuorille.

                                                           

Sukset OAC poh 100 cm
Lapsille suunnitellut erähiihtosukset, jotka ovat vakaat ja helpot käsitellä monenlaisessa maastossa. Uuden UC-pohjan ansiosta ne kestävät kovaakin käyttöä.


Sukset OAC XCD GT ja BC 160 cm

Leikkisät eräsukset, joissa yhdistyvät erinomaiset liuku, pito, kanttaus ja kantokyky. Sopivat parhaiten mäkiseen maastoon.

Lumikengät TSL Camo XL 227
Isokokoiset ja pehmeässä lumessa kantavat komposiittilumikengät 6:lla teräspiikillä. Parhaimmillaan tasaisessa, avoimessa maastossa ja pehmeässä lumessa.

Lumikengät TSL 325 Easy Tango
Retkilehden 1/2012 suuressa lumikenkätestissä hyvin pärjännyt TSL 325 lumikenkä! Hyvä, kevyt peruslumikenkä kaikille.

Sukset OAC wap 129 cm
Sukset, joissa yhdistyvät metsäsuksen ja lumikengän parhaat puolet. Suksien leveys takaa hyvän kantavuuden lumessa ja lyhyyden vuoksi suksilla on ketterä liikkua metsäisessäkin maastossa.

Sukset OAC kar 149 cm
Tämä suksi yhdistää sukset, eräsukset, telemark-suksen ja lumikengän. Suksen kärki kelluu kevyesti lumessa, teräskantti puree ja hiihtäminen on helppoa ja nautinnollista.Meiltä myös pilkkisetit, pilkkijakkarat, jääkairat sekä pilkkiahkiot! Kysy lisätietoja. Meiltä myös Altain ja Karskin liukulumikengät vuokralle ja omaksi! Altai on kanadalainen merkki ja tunnettu laadustaan. 

Vesille


Kajakki - Dag Tiwok
Tukeva ja ketterä retkikajakki joille ja järville. Varusteluna kaksi tavaraluukkua, säädettävät jalkatuet ja selkätuki. Mela, liivi ja aukkopeite kuuluvat vuokraan. Retkilehden jokiretkikajakki testivoittaja 3/2007. Myös muita kajakkimalleja. Kajakkeja vuokrattavissa noin 20 kpl.

SUP-lauta Rotomod
+ mela, karkuremmi ja liivi

Laadukas Ranskassa valmistettu ja kovaakin käyttöä kestävä SUP-lauta RTM:ltä, soveltuu vasta-alkajasta kokeneemmalle. Seiso, melo, surffaa ja nauti! Sup lautoja yhteensä yli 20kpl.

SUP-lauta  Ilmatäytteinen 
+ mela, karkuremmi ja liivi

Kestävä ja tukeva ja suuntavakaa, SUP-lauta sileälle vedelle ja kevyeen aallokkoon. Pituus 10" jalkaa eli n. kolme metriä. Malli sopii hyvin kaikille.

Kanootti + melat, liivi, tarv. kypärä
Löytyy useita malleja. Kanootteja liki kaksikymmentä kappaletta. Myös kanoottien kuljetukseen kahdeksan kanootin traileri.

Kajakkeja, eri malleja. Lähes kaksikymmentä kappaletta.

Hyvillä ja laadukkailla välineillä kruunaat retken!

Myös sähköperämoottoreita, vapaa-ajan akkuja, vedenpitäviä säkkejä, heittoliinoja, pelastus- /kelluntaliivejä,. Kysy lisätietoja.

Apua kulkemiseen

Reput ja rinkat

Reppu Rajajääkäri
parannettu malli alkujaan Rajavartiolaitokselle suunnitellusta Rajapartiorepusta. Alkuperäinen Rajapartioreppu on klassikko vuodelta 1989 ja se on edelleen aktiivisessa palveluksessa niin Rajavartioilla, kuin lukuisilla erämiehillä ja retkeilijöilläkin.

Lastenkantorinkka Deuter Kid Comfort III
Laadukas ja turvallinen rinkka tarjoaa perheen pienimmillekin mahdollisuuden osallistua perheen retkelle. Rinkassa kulkee mukana retkellä tarvittavia varusteita ja vaatteita. Rinkkoja yli 5 kpl.

Päiväreppu
Erittäin tilava päiväreppu luonnossa liikkumiseen. Varustettu lisäksi kantamista helpottavilla rintaremmillä sekä lantiovyöllä.

Avuksi töihin

Vuokraa itsellesi tai koko perheen harrastuksiin.

Tekstiilipesuri Kärcher Puzzi 10/1

Metallinpaljastin Garrett ACE 250

Supermagneetti köydellä,
nostokyky 130 kg

Tarvitsetko autoosi kattotelineen tai peräkärryn? Pyydä tarjous. Lisäksi vuokraamme mm. nokkakärryt, halkomakoneen, kääntöpöytäsirkkelin sekä muita käsityökaluja. Kysy lisää!

Metsäretkille varusteet

Kauttamme saat laadukkaita varusteita metsäretkille. Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Jahtiasut
Pohjoismaiseen metsästysmaastoon ja olosuhteisiin valmistetut Dovrefjell jahtiasut ovat täynnä teknistä etumatkaa. Tyylikkäästi viimeistellyt asujen camokuosit täydentävät kokonaisuuden.
Myyntiedustus/Tukkumyynti


Myös kuljetuspalvelu!
Toimitamme halutessasi välineemme, vaikkapa suoraan mökillenne tai lähijärven rantaan. Kysy tarjous!

Riistakamerat
Lähettävät ja etäohjattavat Uovisionin testivoittaja riistakamerat sopivat erinomaisesti luontokuvaukseen. Kuluttajatestin testivoittaja Uovision UM785-3G on paras riistakamera mökille tai ratkaisuksi jolla langaton kameravalvonta kotiin on mahdollista.
Myyntiedustus/Tukkumyynti

Kauttamme voit hankkia kajakkeja, kanootteja, suplautoja omaksi usealta merkiltä. Kysy tarjous!

Tommi-puukot
Tommi-puukko on käsityöperinteen taidonnäyte. Jokainen puukon osa valmistetaan käsin ja ne tehdään erikseen jokaiseen puukkoon. Jokainen puukko on mahdollista tilata erikoisvärisenä.
Myyntiedustus/Tukkumyynti

Ota yhteyttä!